Damherten en zeehonden in Zeeland

Datum: 
zaterdag, 25 augustus 2018
Locatie: 
Afspraak om 10u op de (betaal)parking langs de Koningin Emmaweg, NL-4354 KD Vrouwenpolder, vlakbij Camping en Uitspanning Oranjezon. Einde rond 17u.

Damhert in de duinen - foto: Henk Valk

Op de kop van Walcheren in Zeeland ligt Oranjezon, een verrassend groot en intact duingebied. Je ziet er zo goed als zeker damherten en in de zomer vind je er prachtige duinvegetaties. Op de kanaaltjes en plassen van dit voormalig waterwingebied vertoeven tal van bijzondere vogels. Onze gids neemt je mee langs de mooiste plekjes. Na de wandeling eten en drinken we iets in de horeca bij de ingang van het gebied. Een eigen picknick meebrengen mag natuurlijk ook. Vervolgens gaan we zeehonden spotten op een echte hotspot voor zowel gewone als grijze zeehonden. Dit wordt dus een dagvullende activiteit met lekker wandelen voor de middag en rustig observeren na de middag. Tussenin moet er 30 km gereden worden met eigen vervoer.

Afspraak: om 10u op de (betaal)parking langs de Koningin Emmaweg, NL-4354 KD Vrouwenpolder, vlakbij Camping en Uitspanning Oranjezon. Einde rond 17u.

Deelname: 14 euro p.p. voor leden, 18 euro p.p. voor niet-leden. Kinderen -12 jaar gratis. Inschrijven via de webshop.

Foto's

Copyright © 2012 Landschap VZW - Site by Bart Heirweg