Fotochallenge 'Essentie' met Bob Luijks

Datum: 
zondag, 21 januari 2018
Locatie: 
Omgeving Roermond (NL)

Foto: Bob Luijks

Vorig jaar beleefden we onze eerste fotochallenge ‘essentie’. Omdat dit een enorm succes was, keert deze challenge ook in 2018 weer terug.

Om ons heen gebeurt veel, heel veel. Soms zie je daarom letterlijk door de bomen het bos niet meer. Maar wat is nu de essentie van een plek of dat ene onderwerp? Essentie, daar draait het grotendeels om in de fotografie: het maken van de juiste keuzes en uitsneden.

Fotochallenge

Bij een fotochallenge gaat fotograaf Bob Luijks met een klein groepje aan de slag binnen één bepaald thema, in dit geval het zoeken naar de essentie. Binnen een beperkt gebied ga je aan de slag met gerichte opdrachten en krijg je van Bob intensieve begeleiding in het uitvoeren daarvan. Na de workshop stuur je de resultaten van de opdrachten door en ontvang je feedback waar je weer verder mee kunt.

Voor wie?

Fotografen met enige basiskennis die het fijn vinden om gericht aan de slag te gaan en daarbij gecoacht willen worden. Het meedoen aan en uitvoeren van de opdrachten vormt de rode draad van een fotochallenge.

Duur: 9u - 13u

Aantal deelnemers: minimaal 4, maximaal 6

Prijs: De normale prijs voor deze workshop is 85 euro, maar leden van Landschap vzw krijgen 10% korting en betalen dus 76,50 euro! Koffie en thee met wat lekkers zijn inbegrepen. Nog geen lid van Landschap vzw? Ontdek hier alle ledenvoordelen, word lid en geniet meteen van de ledenkorting op de fotochallenge.

Inschrijven: aanmelden via deze link. Ben je lid of nieuw lid van Landschap vzw, dan heb je dus recht op korting. Vermeld wel even je lidnummer bij inschrijving! Als je pas lid bent geworden, vraag je snel even een mailbevestiging van je nieuwe lidmaatschap bij info@landschapvzw.be.

Mee te nemen:

  • Camera met uiteenlopende objectieven of een camera met behoorlijke zoommogelijkheden
  • Statief (kan geleend worden)

Copyright © 2012 Landschap VZW - Site by Bart Heirweg