Fotoworkshop 'Hollandse duinen' met Nico van Kappel

Datum: 
zondag, 22 juli 2018
Locatie: 
Natuurgebied Meijendel, tussen Scheveningen en Wassenaar, Zuid-Holland

Kruisbladgentiaan - foto: Nico van Kappel

Meijendel is een waterrijk duin- en natuurgebied tussen Scheveningen en Wassenaar, in het nieuw op te richten Nationaal Park Hollandse Duinen. Het is tegelijk een waterwingebied, beheerd door Dunea. In juli staan de bijzondere duingraslanden in bloei met onder meer kruisbladgentiaan en rode aardbeispinazie. Bijzondere vogels in het gebied zijn geoorde fuut, blauwborst, roerdomp en woudaap. Meijendel is ook erg wildrijk; er leven reeën, vossen en damherten.

Op zondag 22 juli organiseren Landschap vzw en Nico van Kappel een heel bijzondere fotoworkshop in Meijndel. Nico is een echte allround-fotograaf die de meest verrassende beelden uit zijn camera weet te toveren. Vandaag leert hij jou hoe je met behulp van creatieve fototechnieken heel bijzondere foto's kunt maken, ook van gewone soorten.

Maximaal aantal deelnemers: 8

Tijd: 9u - 13u

Afspraak: vanaf 8u30 verzamelen op de laatste parkeerplaats aan het einde van de Meijendelseweg in Wassenaar, net voor bezoekerscentrum Tapuit en pannenkoekenboerderij Meyendel. Adres is bij benadering Meijendelseweg 36.

Prijs: De normale prijs van deze workshop is 66 euro, maar leden van Landschap vzw krijgen 10% korting en betalen dus 60 euro! Koffie en thee zijn inbegrepen. Nog geen lid van Landschap vzw? Ontdek hier alle ledenvoordelen, word lid en geniet meteen van de ledenkorting op de workshop! Als je het lidmaatschap aangaat via de webshop van Landschap vzw, krijg je onmiddellijk een bevestiging van jouw lidmaatschap in jouw mailbox.

Inschrijven: aanmelden voor de workshop doe je met een mailtje naar nicovankappel@gmail.com. Je ontvangt dan van Nico een bevestiging van inschrijving en betalingsinstructies. Ben je lid of nieuw lid van Landschap vzw, dan heb je dus recht op korting. Vermeld wel even je lidnummer bij inschrijving! Als je pas lid bent geworden, vraag je snel even een mailbevestiging van je nieuwe lidmaatschap bij info@landschapvzw.be. Als je het lidmaatschap aangaat via de webshop van Landschap vzw, krijg je die bevestiging automatisch in jouw mailbox; die kan je dan doorsturen naar Nico als bewijs.

Foto's

Copyright © 2012 Landschap VZW - Site by Bart Heirweg