Tweedaagse fotosafari 'Wild van de Veluwe'

Datum: 
zaterdag, 23 september 2017 tot zondag, 24 september 2017
Locatie: 
De Veluwe, omgeving Hoenderloo/Otterlo/Schaarsbergen, Gelderland (NL)

Foto: Rob Dijkstra

Volop de tijd om te fotograferen en vakkundige begeleiding door een fotograaf/filmer: dat zijn de tweedaagse fotosafari's van Landschap vzw en Rob Dijkstra. Onder leiding van Rob ontdekken we een weekend lang de Veluwe. We fietsen en wandelen door het leefgebied van zwarte damherten, Schotse hooglanders, edelherten, reeën, moeflons en wilde zwijnen. Uitgestrekte bossen en glooiende heidevelden vormen het prachtige decor voor onze ontdekkingstochten. Bijzondere vogels op ons pad zijn roodborsttapuit, raaf en vier soorten spechten.

Zo mooi en dichtbij heb je de hertenbronst waarschijnlijk nog niet eerder meegemaakt. We houden het bij een kleine groep (max. 12 personen) en je krijgt dus veel persoonlijke aandacht. Je beleeft twee gezellige picknicks in het veld, je hebt veel tijd om te fotograferen en je kunt je fotocollectie compleet maken met landschaps-, macro- en wildlifebeelden. De formule is ideaal voor wie de Nederlandse natuur niet naast de deur heeft.

Op het programma:

  • Eén hele dag bezoek aan Nationaal Park De Hoge Veluwe op het hoogtepunt van de bronst van de edelherten, met 99% waarnemingsgarantie. We bezoeken de mooiste plekjes van dit fantastische natuurgebied en vatten post op de hotspots voor de indrukwekkende bronsttaferelen. Klik hier voor een smaakmaker.
  • Eén dag een ochtendwandeling (vanaf zonsopgang!) door het leefgebied van zwarte damherten, everzwijnen en Schotse hooglandrunderen; klik hier voor een impressie. Daarna een namiddagwandeling naar een uniek panoramapunt in Nationaal Park Veluwezoom.

Deze weekendformule omvat 1 overnachting in een gezellig hotel op de Veluwe op basis van logies met ontbijt en middagpicknick.

Aankomst: zaterdag 23 september om 10u

Vertrek: zondag 24 september na 18u

Prijs: 260 euro voor leden van Landschap vzw, 289 euro voor niet-leden. Voor een éénpersoonsoptie in de logies (niet altijd mogelijk!) betaal je een toeslag van 30 euro. Lunch in het veld (2x) en entreegelden tot de natuurgebieden zijn inbegrepen in de prijs. Niet inbegrepen zijn warme maaltijden en overige consumpties. Nog geen lid? Ontdek hier alle ledenvoordelen en meld je aan als nieuw lid van Landschap vzw (lidgeld 22 euro per jaar)! Je geniet dan meteen een korting van 29 euro per persoon (leden van hetzelfde gezin) voor deze tweedaagse fotosafari!

Inschrijven: via het aanmeldformulier op de website.

Meer info: +31(0)6-40499938 of info@wildvannatuur.com

Foto's

Copyright © 2012 Landschap VZW - Site by Bart Heirweg