Winterwandelen op de Kalmthoutse Heide

Datum: 
zondag, 18 december 2022
Locatie: 
Afspraak om 13u30 op de parking voor bezoekerscentrum De Vroente, Putsesteenweg 129 in BE-2920 Kalmthout

Foto: Bob Luijks

Met zijn 3 750 hectare bossen, heide, vennen en landduinen is het Grenspark De Zoom-Kalmthoutse Heide een absolute topper onder de natuurgebieden. Het is er niet alleen heerlijk struinen tijdens de bloei van de heide maar eveneens op een heldere winterdag!

Het landschap mag dan al desolaat ogen, het is hét uitgelezen moment om klapeksters of blauwe kiekendieven te spotten!

Foto: Johan van de Watering

Afspraak: zondag 18 december om 13u30 op de parking voor bezoekerscentrum NEC De Vroente, Putsesteenweg 129, BE-2920 Kalmthout (het bezoekerscentrum is gelosten voor renovatie). Einde omstreeks 16u30.

We willen je aanmoedigen om eventueel met de trein te komen naar station Kalmthout Heide. Gelegen op de lijn Antwerpen-Roosendaal is station Kalmthout Heide zowel vanuit Vlaanderen als vanuit Nederland goed te bereiken. Van daar is het nog 1,5 km wandelen naar bezoekerscentrum De Vroente (reken ongeveer 20 minuten).

Deelname: gratis voor leden van Landschap vzw. Niet-leden betalen 3 euro per persoon of 6 euro per gezin. Graag vooraf even inschrijven via onze webshop.

Nog geen lid van Landschap vzw? Ontdek hier de talloze ledenvoordelen, word lid en neem gratis deel aan deze activiteit (met het hele gezin)! Je kan je lidmaatschap ook kopen in de webshop van Landschap vzw.

Alle info: +32(0)495-32 53 30 of info@landschapvzw.be

Foto's

Copyright © 2012 Landschap VZW - Site by Bart Heirweg