Workshop 'Creatieve herfstfotografie' met Bob Luijks (VOL)

Datum: 
zondag, 5 november 2017
Locatie: 
Drongengoed, Knesselare/Maldegem, grens Oost- en West-Vlaanderen

Foto: Bob Luijks

De herfst is een mooie kleurrijke periode, maar ook een periode waarin veel gebeurt. Doordat de zon het vocht niet meer zo snel opruimt, ontstaan sneller mist en nevel. Overal komen paddenstoelen tevoorschijn en de vele kleuren schreeuwen om aandacht. Je kunt op veel verschillende manieren proberen de herfst vast te leggen. In deze workshop draait het om creativiteit en gevoel.

Wat betekent de herfst voor je en welke beelden roept dat op? Hoe vertaal je dat naar een foto? Deze aspecten vormen de rode draad van deze workshop. Daarbij hanteren we verschillende technieken, zoals dubbele belichtingen, bewuste bewegingen en gebruiken we (verrassende) hulpmiddelen om meer sfeer toe te voegen aan een foto. De workshop wordt georganiseerd in het Drongengoed, één van de grootste bos- en heidegebieden van Oost-Vlaanderen. Het is een prachtig gevarieerd gebied waar we onuitputtelijke mogelijkheden hebben voor een flinke dosis creativiteit.

Deze workshop is geschikt voor iedereen die ervoor open staat om anders naar fotografie te kijken. De te lopen afstanden zijn beperkt. Enige basiskennis van de camera en begrippen zoals diafragma zijn gewenst.

Tijd: 9u tot 13u.

Aantal deelnemers: minimaal 6, maximaal 10

Prijs: De normale prijs voor deze workshop is 66 euro, maar leden van Landschap vzw krijgen 10% korting en betalen dus 59,40 euro! Koffie en thee met wat lekkers zijn inbegrepen. Nog geen lid van Landschap vzw? Ontdek hier alle ledenvoordelen, word lid en geniet meteen van de ledenkorting op de workshop.

Inschrijven: aanmelden via deze link. Ben je lid of nieuw lid van Landschap vzw, dan heb je dus recht op korting. Vermeld wel even je lidnummer bij inschrijving! Als je pas lid bent geworden, vraag je snel even een mailbevestiging van je nieuwe lidmaatschap bij info@landschapvzw.be.

Mee te nemen:

  • Een statief is beslist handig (kan eventueel geleend worden).
  • Diverse objectieven zijn geschikt. Een korte telezoomlens is handig, bijvoorbeeld een 70-200. Canon-materiaal mag geleend worden.
  • Kleding die je warm houdt en die vies mag worden.
  • Picknick. We eindigen immers rond lunchtijd.
Foto's

Copyright © 2012 Landschap VZW - Site by Bart Heirweg