Lowland Photo Festival

 
Het internationale natuurfotografiefestival van de Lage Landen is op zaterdag 7 & zondag 9 december 2024 al aan zijn achtste editie toe en kroonde zichzelf in geen tijd tot dé ontmoetingsplaats voor iedereen die houdt van natuur en fotografie!

Wie de voorbije edities aanwezig was tijdens het grootste natuurfotofestival van de Lage Landen weet dat deze jaarlijkse hoogdagen van de natuurfotografie een absolute must zijn!

Behalve het kruim van de natuurfotografen uit Vlaanderen en Nederland maakte ook een rist internationale toppers al hun opwachting tijdens het Lowland Photo Festival.

Klaus Nigge, Florian Schulz, Laurent Geslin, Bruno D'Amicis, Markus Varesvuo, Theo Allofs, Neil Alldridge, Hannes Lochner, Alex Mustard, Federico Veronesi, Bastien Riu, Andrew Parkinson, Stefano Untertiner, Jonathan Lhoir, Javier Aznar, Bence Maté, Audun Rikardsen en Art Wolfe zijn maar enkelen van de grootheden die ons programma al sierden.

Een weekend lang kan je je niet alleen vergapen aan de inspirerende lezingen van tientallen kleppers van natuurfotografen, het is ook een uitgelezen kans om andere natuurfotografen te ontmoeten of om fotomaatjes terug te zien.

Tijdens het weekend van 7 en 8 december 2024 genieten natuurfotografen van het dagvullende lezingenprogramma van beroemde natuurfotografen uit binnen- en buitenland, van de prachtige exposities natuurfotografie met honderden werken én van de grote natuur- en fotografiebeurs boordevol demo’s en workshops.

Op dit moment timmeren we nog aan een uniek en wervelend lezingenprogramma. Voor de zomer maken we alvast de eerste namen bekend van de sprekers die jou een onvergetelijk weekend zullen bezorgen.

Hou onze website en social media in de gaten of teken in op onze Lowland-nieuwsbrief. Zo ontdek jij als eerste welke natuurfotografen jou beslist enkele kippenvelmomenten zullen bezorgen! 

Tickets voor het Lowland Photo Festival zijn al te koop! Klik hier om meteen jouw ticket voor het Lowland Photo Festival 2024 te bemachtigen!

Alle nieuws van het Lowland Photo Festival als eerste ontvangen? Stuur dan een mailtje naar lowland@landschapvzw.be en we bezorgen jou graag onze nieuwsbrief!

 

Lezingen van nationale & internationale natuurfotografen

Lees meer...

 

Onze sprekers onder de loep

Lees meer...


Tickets lezingenprogramma


Lees meer...

 

Heerlijk wegdromen met de mooiste natuurfilms

Lees meer...

 

Natuur- en fotografiebeurs - inclusief materiaaldemo's, seminars & workshops - GRATIS TOEGANG

Lees meer...


Adembenemende exposities natuurfotografie - GRATIS TOEGANG


Lees meer...


Praktisch

Lees meer...

 

Lowland Photo Contest 2024

Lees meer...


Onze vrijwilligers & partners

Lees meer...

 

 

Ontdek het lezingenprogramma
Kom alles te weten over onze sprekers
Zeker zijn van jouw zitje? Bestel dan alvast jouw tickets voor het lezingenprogramma!
Heerlijk wegdromen bij de mooiste natuurfilms? Ontdek onze verrassende filmprogrammatie!
Lees meer over de natuur- & fotografiebeurs
Exposities natuurfotografie met onder andere de finalisten van de Lowland Photo Contest
Neem deel aan onze Lowland Photo Contest, de grootste natuurfotografiewedstrijd van de Lage Landen!
Het Lowland Photo Festival praktisch - openingsuren & bereikbaarheid
Onze vrijwilligers & partners

 

Een vraag of suggestie? Of wens je op de hoogte blijven? Mail even naar lowland@landschapvzw.be.
Je ontvangt dan de Lowland-nieuwsbrief, zo verneem je alle nieuws over het Lowland Photo Festival als eerste!

Ons lezingenprogramma is altijd onder voorbehoud want onderhevig aan externe factoren die gelden als overmacht zoals ziekte, gecancelde vluchten etc.

   

Foto's

Copyright © 2012 Landschap VZW - Site by Bart Heirweg