Pers & promotie Lowland Photo Festival

Wat ooit begon als een wilde droom, groeide in geen tijd uit tot hét natuurfotografiefestival van de Lage Landen! Behalve inspiratie en verwondering, staat ook ontmoeting met andere natuurfotografen- en liefhebbers centraal. Het Lowland Photo Festival wil dan ook maar wat graag het meest gezellige natuurfotografiefestival zijn.

Uiteraard mag je ook altijd zelf in de pen kruipen om het Lowland Photo Festival onder de aandacht te brengen op jouw Facebook-pagina, op jouw website of in een mailtje naar bevriende fotografen! Op zoek naar ons campagnebeeld, onze programmafolder of wat meer tekst en uitleg? Onderaan deze pagina kan je zowel het campagnebeeld, de banner, de flyer als de line-up downloaden. Later worden hier eveneens het gedetailleerde dagprogramma van de lezingen en het programma van de beurs aan toegevoegd. De foto's kan je eenvoudig opslaan door middel van een rechtermuisklik.

Ben je van plan om af te zakken naar Kinepolis Antwerpen op 8 en 9 december 2018? Laat dat dan even weten op de Lowland-eventpagina op Facebook (klik hier voor de Lowland-eventpagina op Facebook) door 'gaat' aan te vinken. Deze event-pagina delen (klik op 'Delen' en vervolgens op 'Delen in nieuwsoverzicht') of jouw vrienden uitnodigen (klik op 'Delen', vervolgens op 'Vrienden uitnodigen') om eens langs te lopen, is eveneens warm aanbevolen!

Vind je ook de facebookpagina van het Lowland Photo Festival fijn (klik hier om naar de pagina te gaan), dan blijf je meteen op de hoogte van alle Lowland-nieuws!

Nood aan bijkomend beeldmateriaal, stuur dan even een mailtje naar lowland@landschapvzw.be en we bezorgen jou meteen de gewenste beelden in hoge of lage resolutie.

Vergeet ook niet om datum (zaterdag 8 & zondag 9 december 2018), plaats (Kinepolis Antwerpen) en onze website (www.landschapvzw.be/lowland) te vermelden.

Erg veel dank en graag tot op Lowland!

 

Meer info & beeldmateriaal - ook voor de pers
Aagje De Doncker
0032(0)495-32 57 88
lowland@landschapvzw.be
www.landschapvzw.be/lowland

 

 

Ontdek het lezingenprogramma
Zeker zijn van jouw zitje? Bestel dan alvast jouw tickets voor het lezingenprogramma!
Lees meer over de grootse natuur- & fotografiebeurs
Exposities natuurfotografie met onder andere de finalisten van de Lowland Photo Contest 2018
Doe mee aan onze Lowland Photo Contest, de grootste natuurfotografiewedstrijd van de Lage Landen!
Onze vrijwilligers & partners

Een vraag of suggestie? Of wens je op de hoogte blijven? Mail even naar lowland@landschapvzw.be. Je ontvangt dan de Lowland-nieuwsbrief, zo verneem je alle nieuws over het Lowland Photo Festival als eerste!

 

Foto's

Copyright © 2012 Landschap VZW - Site by Bart Heirweg