Praktisch

Openingstijden Lowland Photo Festival & Lowland fotografiebeurs

Het Lowland Photo Festival vindt plaats op zaterdag 7 december en zondag 8 december 2019 in het Event Center van Kinepolis Antwerpen, Groenendaallaan 394 in BE-2030 Antwerpen. De deuren gaan op zaterdag en zondag open om 8u, de eerste lezingen starten dagelijks omstreeks 9u15 en eindigen omstreeks 17u30.

De natuur- en fotografiebeurs én de exposities natuurfotografie zijn dagelijks te bezoeken van 9u tot 18u. Op de beursvloer vind je ook het Lowland-café waar je doorlopend terecht kan voor een drankje en een hapje. Ons enthousiaste team van vrijwilligers zorgt er ondermeer voor een ruim aanbod aan kraakverse belegde broodjes.

Klik hier voor het gedetailleerde uurschema per dag van de lezingen in de bioscoopzaal - LAATSTE TICKETS lezingen zaterdag 7 december!

Klik hier voor het overzicht van de seminars door onze standhouders in de seminarieruimte.

 

 

Bereikbaarheid Kinepolis Event Center

MET DE WAGEN
Kinepolis (Groenendaallaan 394 in BE-2030 Antwerpen) is gelegen bij uitrit 1 (Merksem) op de Antwerpse Ring, waar die overgaat in de E19 Antwerpen-Breda. Er is een ruime parking met meer dan 2 000 GRATIS PARKEERPLAATSEN.

Even opletten voor wie vanuit het noorden (Breda) komt: op de E19 Breda-Antwerpen kom je eerst uitrit 5 Merksem/Kleine Bareel tegen - die is het NIET. Blijf de E19 volgen richting Antwerpen/ Ring (tevens richting Brussel/ Gent/ Hasselt...) tot voorbij het knooppunt met de A12 en neem dan de eerstvolgende uitrit 1 Merksem - die is het WEL. Onderaan de afrit naar rechts. Wie vanuit Bergen op Zoom komt via de A12, blijft richting Antwerpen/ Ring volgen en neemt voorbij het knooppunt A12/ E19/ Ring meteen de eerste uitrit 1 Merksem.

Even opletten voor wie vanuit het zuiden (Vlaanderen) komt: op de Antwerpse Ring volg je richting Breda/ Nederland tot je over een viaduct voorbij het Sportpaleis en de Lotto Arena rijdt. Vervolgens neem je de eerstvolgende uitrit 1 Merksem. Op de uitrit moet je links houden - de wegwijzer Kinepolis is slecht zichtbaar... Onderaan de afrit naar rechts.

Wie zich afvraagt of je het Lowland Photo Festival nog wel met de wagen kan bereiken nu Antwerpen een lage-emissiezone heeft, kunnen we geruststellen. Ja dat kan, want Kinepolis en de weg ernaartoe liggen volledig buiten die lage-emissiezone.


MET HET OPENBAAR VERVOER
Maar toch nog even meegeven dat je het festival ook heel gemakkelijk kunt bereiken met de combinatie trein+tram! V
anuit het treinstation Antwerpen-Centraal neem je de ondergrondse tram 6 'Olympiade-Luchtbal' (eindstation) die je in een kwartiertje rechtstreeks naar het Kinepolis Event Center brengt, halte 'Antwerpen Kinepolis'!
Tram en bus stoppen bijna voor de deur van het Lowland Photo Festival. Gebruik de ingang Kinepolis Event Center tegenover de tramhalte 'Antwerpen Kinepolis', dan loop je zo het Lowland Photo Festival binnen!

Je kan er ook voor kiezen om helemaal met de trein tot aan het Lowland Photo Festival te sporen. Station Antwerpen Luchtbal is immers ook vlakbij!

Klik hier voor een situeringskaart en voor de route met de wagen en met het openbaar vervoer.

 

 

Ontdek het lezingenprogramma
Kom alles te weten over onze sprekers
Zeker zijn van jouw zitje? Bestel dan alvast jouw tickets voor het lezingenprogramma!
Lees meer over de grootse natuur- & fotografiebeurs
Exposities natuurfotografie met onder andere de finalisten van de Lowland Photo Contest 2019
Doe mee aan onze Lowland Photo Contest, de grootste natuurfotografiewedstrijd van de Lage Landen!
Het Lowland Photo Festival praktisch - openingsuren en bereikbaarheid 
Onze vrijwilligers & partners

 

Een vraag of suggestie? Of wens je op de hoogte blijven? Mail even naar lowland@landschapvzw.be. Je ontvangt dan de Lowland-nieuwsbrief, zo verneem je alle nieuws over het Lowland Photo Festival als eerste!

Foto's
Downloads

Copyright © 2012 Landschap VZW - Site by Bart Heirweg