Lowland Photo Festival 2021

Het internationale natuurfotografiefestival van de Lage Landen is al aan zijn zevende editie toe en kroonde zichzelf in geen tijd tot dé ontmoetingsplaats voor iedereen die houdt van natuur en fotografie!

Wie de voorbije edities aanwezig was tijdens het grootste natuurfotofestival van de Lage Landen weet dat deze jaarlijkse hoogdagen van de natuurfotografie een absolute must zijn! Behalve het kruim van de natuurfotografen uit Vlaanderen en Nederland maakte ook een rist internationale toppers al hun opwachting tijdens het Lowland Photo Festival.

Klaus Nigge, Florian Schulz, Laurent Geslin, Bruno D'Amicis, Markus Varesvuo, Theo Allofs, Neil Alldridge, Hannes Lochner, Alex Mustard, Federico Veronesi, Bastien Riu, Jonathan Lhoir, Bence Maté, Audun Rikardsen en Art Wolfe zijn maar enkelen van de grootheden die ons programma al sierden.
Een weekend lang kan je je niet alleen vergapen aan de inspirerende lezingen van tientallen kleppers van natuurfotografen, het is ook een uitgelezen kans om andere natuurfotografen te ontmoeten of om fotomaatjes terug te zien.

Tijdens het weekend van 11 en 12 december 2021 genieten natuurfotografen van het dagvullende lezingenprogramma van beroemde natuurfotografen uit binnen- en buitenland, van de prachtige exposities natuurfotografie met honderden werken én van de grote natuur- en fotografiebeurs boordevol demo’s en workshops.

Het lezingenprogramma per dag is inmiddels helemaal rond. Ontdek de fotografen die jou beslist enkele kippenvelmomenten zullen bezorgen! 

Klik hier om meteen jouw ticket voor het Lowland Photo Festival 2021 te bemachtigen! Opgelet: meer dan de helft van alle zitjes in de zaal is al ingenomen. Snel boeken is dan ook de boodschap!

Het Lowland Photo Festival is mogelijk dankzij het Covid Safe Plus Ticket of coronatoegangsbewijs én mondmasker. Breng dus behalve jouw ticket ook jouw identiteitskaart, jouw coronacertificaat (volledige vaccinatie van minstens 2 weken, negatieve test van maximaal 48u oud of herstelcertificaat van niet meer dan 6 maanden oud) én mondmasker mee!

Alle nieuws van het Lowland Photo Festival als eerste ontvangen? Stuur dan een mailtje naar lowland@landschapvzw.be en we bezorgen jou graag onze nieuwsbrief!

 

 

Lezingen van nationale & internationale natuurfotografen

Lees meer...

 

 

Onze sprekers onder de loep

Lees meer...

 

 

Exclusieve avant-première natuurfilms
'La panthères des neiges' (Vincent Munier) - vrijdagavond 10 december (20u)
'Lynx' (Laurent Geslin) - zaterdagavond 11 december (20u30)

Lees meer...

 

 

Tickets lezingenprogramma

Lees meer...

 

 

Grote natuur- en fotografiebeurs - inclusief materiaaldemo's, seminars & workshops

Lees meer...

 

 

Adembenemende exposities natuurfotografie

Lees meer...

 

 

Praktisch

Lees meer...

 

 

Lowland Photo Contest 2021

Lees meer...

 

 

Onze vrijwilligers & partners

Lees meer...

 

 

Ontdek het lezingenprogramma
Kom alles te weten over onze sprekers
Zeker zijn van jouw zitje? Bestel dan alvast jouw tickets voor het lezingenprogramma!
Genieten van magistrale natuurfilms? Mis de avant-premières van 'La panthère des neiges' (Vincent Munier) en 'Lynx' (Laurent Geslin) niet!
Lees meer over de grootse natuur- & fotografiebeurs
Exposities natuurfotografie met onder andere de finalisten van de Lowland Photo Contest 2021
Neem deel aan onze Lowland Photo Contest 2021, de grootste natuurfotografiewedstrijd van de Lage Landen!
Het Lowland Photo Festival praktisch - openingsuren & bereikbaarheid
Onze vrijwilligers & partners

 

Een vraag of suggestie? Of wens je op de hoogte blijven? Mail even naar lowland@landschapvzw.be.
Je ontvangt dan de Lowland-nieuwsbrief, zo verneem je alle nieuws over het Lowland Photo Festival als eerste!

   

Foto's

Copyright © 2012 Landschap VZW - Site by Bart Heirweg