De Big Five van de Voerstreek

Datum: 
vrijdag, 23 juni 2017 tot zondag, 25 juni 2017
Locatie: 
Voerstreek (B) en regio Maastricht (NL)

Bever - foto: Ben Hellebaut

Tijdens het laatste weekend van juni – van vrijdagavond 18u tot zondagmiddag 14u – organiseert Landschap vzw een Big Five-weekend in de Voerstreek. De weekendformule bestaat uit 2 overnachtingen (vrijdag- en zaterdagnacht) in Hostel De Veurs in Sint-Martens-Voeren, inbegrepen 2x avondmaal (3 gangen), 2x ontbijt, en een luchpakket voor zaterdag. In één weekend krijg je maar liefst vijf activiteiten aangeboden met verschillende gidsen van Landschap vzw: een avond dassen observeren van zéér dichtbij, een wandeling in Voeren rond dassensporen en dassenburchten, een avondexcursie met beverobservatie, een plantenwandeling op de Sint-Pietersberg en oehoes spotten in een mergelgroeve. Das, bever en oehoe zijn alvast de eerste drie kanjers van de Big Five. Welke de overige kanjers zijn, is een verrassing. Vos, ree, hazelworm, veldparelmoervlinder, zinkviooltje of vroedmeesterpad? Kom het zelf ontdekken!

Afspraak: vrijdag vanaf 17u (check-in) in Hostel De Veurs, Komberg 40, BE-3790 Sint-Martens-Voeren.

Deelname: 127 euro per volwassene (vanaf 16 jaar) voor leden van Landschap vzw, 142 euro per volwassene voor niet-leden, 75 euro per kind -16jr. Ieder gezin/entiteit krijgt een eigen privé-kamer of studio toegewezen. Voor kamers die door slechts 1 of 2 personen gebruikt worden, wordt een toeslag van 20 euro per persoon aangerekend. Vanaf 3 personen in eenzelfde kamer of studio (kinderen meegerekend) vervalt de toeslag. Inschrijven via dassen@landschapvzw.be.

Nog geen lid van Landschap vzw? Ontdek hier de talloze ledenvoordelen, word lid en geniet meteen van de ledenkorting (per persoon!) voor dit Big Five-weekend!

Deze activiteit wordt herhaald in het weekend van 1 tot 3 september. Zie verderop in de activiteitenkalender.

Foto's

Copyright © 2012 Landschap VZW - Site by Bart Heirweg