Ontdek Landschap vzw!

Gewone zeehond - foto: Sandy Spaenhoven

Landschap vzw is een natuurvereniging voor Vlaanderen, de Ardennen, Nederland en de buurregio's. We organiseren kwaliteitsvolle natuurbeleving en willen concrete natuurbehoudsprojecten ondersteunen en op poten zetten. Daarbij hebben we aandacht voor ALLE natuur, ongeacht de eigenaar of terreinbeheerder.

Landschap vzw neemt je graag op sleeptouw voor een verrassende natuurervaring in je eigen streek of ver daarbuiten. Reeën spotten in de ochtendmist, knaagsporen van bevers zoeken, oehoes begluren, dassen observeren of verwonderd staan kijken naar burlende edelherten, het is maar een greep uit de activiteiten die we voor jou in petto hebben.

Ons driemaandelijks tijdschrift!LANDSCHAP is ons fraai natuurtijdschrift en het driemaandelijks ledenblad van Landschap vzw. LANDSCHAP combineert pakkende beelden van de beste natuurfotografen met inhoudelijke bijdragen over soorten en ecosystemen. In elk nummer brengen we ook reportages over unieke, toegankelijke natuurgebieden in Vlaanderen, de Ardennen en Nederland. Van de canyons van de Viroinvallei over de sahara van De Westhoek tot de jungle van de Hollandse Biesbosch: elk nummer bevat 3 wandelkaarten en suggesties voor een onvergetelijke daguitstap! Met een frisse vormgeving en een goed evenwicht tussen tekst en beeld nodigt LANDSCHAP echt uit om gelezen te worden.

Het lidgeld, abonnement inbegrepen, bedraagt 27 euro per kalenderjaar.

Als lid van Landschap vzw kan je - met het hele gezin - gratis deelnemen aan onze geleide wandelingen, beversafari's en andere activiteiten. Je geniet ook voorrang en een fikse ledenkorting op bijzondere activiteiten met een unieke natuurbeleving: zeehonden spotten, bruinvissafari’s, dassen kijken, hertenbronstexcursies, oehoe-observaties, boomkikkerwandelingen, orchideeënwandelingen, etc. Daarnaast geniet je 10% ledenkorting op al onze fotografieworkshops en fotosafari's.

Tal van partners verwennen onze leden met extra kortingen. Bij aankoop van een verrekijker, telescoop, sterrenkijker of microscoop in de winkel of webshop van Natuurkijkers.be in Oudenaarde geniet je niet alleen van concurrentiële nettoprijzen maar ontvang je ook een voucher van 15 euro, goed voor een speciale natuurbelevenis met Landschap vzw (zeehonden of dassen kijken bijvoorbeeld). Bij Starling natuur- en fotografiereizen ontvangen leden van Landschap vzw een korting van 25 euro per gezinslid bij boeking van een reis, weekend of workshop.

Lid en abonnee word je door overschrijving van 27 euro op rekening BE70 0688 9316 6125 (BIC = GKCCBEBB) van Landschap vzw, Doornstraat 29 in BE-3370 Boutersem, met mededeling nieuw lid via website. Jouw adresgegevens - zoals ze bij je bank bekend zijn - verschijnen automatisch op onze rekeninguittreksels. Je mag ons wel nog jouw mailadres bezorgen via info@landschapvzw.be; dan ontvang je ook onze maandelijkse digitale nieuwsbrief en houden we je op de hoogte van bijzondere activiteiten en belangrijk nieuws. Ons lidmaatschap is een gezinslidmaatschap; de voordelen gelden voor alle leden van het gezin (maximaal 2 volwassenen + kinderen). Goed om weten: ook wie in een ander Europees land woont, is lid voor 27 euro (verzendkosten incluis)!

BETER NOG: je kan het lidmaatschap van Landschap vzw ook aankopen als 'product' in onze webshop en meteen online betalen. Tegelijk vul je daar zelf ook alle adres- en contactgegevens in. De verzending van jouw lidkaart en eerste tijdschrift kunnen daardoor dan ook wat sneller gebeuren.

Als je nu lid wordt, ontvang je de hele jaargang 2024 van LANDSCHAP en je krijgt je er nog de laatste twee nummers van de jaargang 2023 bovenop. Je verzamelt dus 6 nummers van het magazine alvorens jouw lidmaatschap aan hernieuwing toe is.

We sturen jouw tijdschriften en persoonlijke lidkaart zo snel mogelijk op. Bedankt voor jouw steun!

Foto's
Downloads

Copyright © 2012 Landschap VZW - Site by Bart Heirweg