Lowland Photo Festival 2016

ZATERDAG 10 & ZONDAG 11 DECEMBER 2016 - KINEPOLIS ANTWERPEN

100% uniek, dat is het Lowland Photo Festival ten voeten uit! Het internationale natuurfotografiefestival van de Lage Landen is dit jaar al aan zijn derde editie toe en kroonde zichzelf in geen tijd tot dé ontmoetingsplaats voor wie houdt van natuur en fotografie!
Tijdens het weekend van 10 en 11 december strijken opnieuw duizenden natuurfotografen neer in Kinepolis Antwerpen om er te genieten van inspirerende lezingen van vermaarde natuurfotografen uit binnen- en buitenland, van de prachtige exposities natuurfotografie met honderden werken én van de grootse natuur- en fotografiebeurs boordevol demo’s en workshops.

 

100% uniek – indrukwekkend lezingenprogramma


Een weekend lang verzamelt het kruim van de binnen- en buitenlandse natuurfotografen in Kinepolis Antwerpen. In de luxueuze bioscoopzaal is het niet alleen heerlijk wegdromen bij hun verbluffende reisverhalen, ze doen je eveneens een heleboel fotografietips aan de hand waarmee je meteen zelf aan de slag kan. De exclusieve projector van Kinepolis – waarvan er maar drie zijn in heel Europa – maakt de beleving nog indrukwekkender!

‘Niet te missen: de enige lezing van Bence Mate in Europa!’

Van alle natuurfotografen die present tekenen tijdens het Lowland Photo Festival is Bence Mate ongetwijfeld de meest ronkende naam. Deze piepjonge Hongaarse natuurfotograaf kan dan ook uitpakken met een duizelingwekkend palmares. Zo werd hij – als enige natuurfotograaf ooit – uitgeroepen tot de ‘overall winner’ van de prestigieuze BBC Wildlife Photographer of the Year Contest, zowel in de categorie ‘Jongeren’ als in de categorie ‘Volwassenen’. Dat Bence Mate in geen jaren nog te zien was in de Benelux en dat zijn doortocht op het Lowland Photo Festival zijn enige lezing in Europa dit jaar is, maakt zijn lezing alleen maar exclusiever!

Lezingenprogramma zaterdag 10 december
Michel Lucas (NL), Pia Dierickx & Karin Couwenbergh (BE), Heike Odermatt (NL), Jan & Mart Smit (NL), Bob Luijks & Marijn Heuts (NL), Jeffrey Van Daele & Yves Adams (BE), Myriam Dupouy (F), Laurent Geslin (CH) & Markus Varesvuo (FI)

Lezingenprogramma zondag 11 december
Sam Mannaerts (BE), Alain Pardon (BE), Karl Van Ginderdeuren & Pieter-Jan D’Hondt (BE), Kristel Schneider (NL), Lowland-battle: Johan van de Watering (NL) versus Filip van Boven (BE), Jasper Doest (NL), Richard Peters (UK) & Bence Mate (HU)

Een dagticket voor het lezingenprogramma van het Lowland Photo Festival kost 42 euro per persoon voor (nieuwe) leden van Landschap vzw of 47 euro per persoon voor niet-leden. Wil je geen moment missen van het Lowland Photo Festival? Boek dan jouw weekendticket aan het voordeeltarief van 74 euro per persoon voor (nieuwe) leden van Landschap vzw of 84 euro per persoon voor niet-leden. Dit ticket geeft niet alleen toegang tot het volledige lezingenprogramma in de bioscoopzaal, je kan ook gratis deelnemen aan de middagseminars op de dag waarvoor je over een ticket beschikt én gratis een bezoek brengen aan de natuur- en fotografiebeurs. Uiteraand kan je eveneens de gratis tentoonstelling met de mooiste beelden van de Bond Verantwoorde Natuurfotografie (BVNF) bewonderen, evenals de winnaars van onze Lowland Photo Contest 2016!

Klik hier als je meer te weten wil komen over onze sprekers!
Klik hier als je meer info wenst over de tickets voor het lezingenprogramma of hoe jouw ticket te bestellen
!
Klik hier als je graag het gedetailleerde lezingenprogramma van zaterdag 10 & zondag 11 december 2016 wil bekijken!

 

100% uniek – grootse natuur- en fotografiebeurs


Nog een uitstekende reden om op 10 en 11 december af te zakken naar Kinepolis Antwerpen is ongetwijfeld de grootste natuurfotografiebeurs van de Lage Landen! Struinend over de beursvloer tref je er niet alleen alle grote fotografie- en optiekmerken, ook fotografiewinkels en natuurreisbureaus geven graag tekst en uitleg. Van exclusieve telelens tot handig accessoire, van drijfhut tot schuilhut, van weekendje Hoge Venen tot weekje Lofoten, van workshop macrofotografie tot online cursus Lightroom: je vindt het allemaal op onze beurs! Bovendien maken de boeiende workshops en materiaaldemo’s een bezoekje aan de beurs extra aantrekkelijk. Vergeet ook niet om jouw fototoestel mee te brengen, op de beurs kan je immers verschillende lenzen uittesten!

De toegang tot de beurs kost 2 euro per persoon. Je kan dan eveneens genieten van de talloze productpresentaties, materiaaldemo's... in de seminarieruimte. Tickets voor de natuur- en fotografiebeurs zijn uitsluitend aan de kassa van het Kinepolis Event Center te koop op zaterdag 10 en zondag 11 december. Wie over een dag- of weekendticket voor het lezingenprogramma beschikt, brengt gratis een bezoek aan de beurs! De beurs is dagelijks geopend van 9u tot 18u.

Klik hier als je de standhouders van onze natuur- en fotografiebeurs wil ontdekken!

 

100% uniek – prachtige expositie met honderden natuurfoto’s

Heb je tijdens de allereerste editie van het Lowland Photo Festival ook zo genoten van de adembenemende expositie natuurfotografie van de Bond Verantwoorde Natuurfotografie (BVNF)? Dan hebben we goed nieuws voor jou, want dit jaar zijn ze terug met een even ruime als prachtige selectie natuurbeelden!
En aangezien we ook dit jaar opnieuw de Lowland Photo Contest organiseren, zal je eveneens de expositie kunnen bewonderen met de finalisten van de grootste natuurfotografiewedstrijd van de lage landen!

Een bezoek aan de expositie met honderden natuurbeelden is helemaal gratis!

Alles over het Lowland Photo Festival 2016 in één oogopslag? Download dan hier onze handige, overzichtelijke folder!

 

Foto's
Downloads

Copyright © 2012 Landschap VZW - Site by Bart Heirweg