Lowland Photo Festival 2016

Mis de 3de editie niet op 10 & 11 december 2016 in Kinepolis Antwerpen!

 

Op zaterdag 10 en zondag 11 december 2016 verzamelen alle natuurfotografen van Vlaanderen en Nederland in Kinepolis Antwerpen voor het grote natuurfotofestival van de Lage Landen!

 

Op het programma? Opnieuw twee dagen boordevol inspirerende lezingen van vermaarde natuurfotografen uit Nederland, België en het (verre) buitenland! In de grote schouwburg kan je een weekend lang genieten van kolkende reisverhalen boordevol natuurfotografie. Het ticket tot de schouwburg geeft je eveneens gratis toegang tot de middagseminars die bulken van de praktische tips en tricks waarmee je als natuurfotograaf meteen aan de slag kan.

 

Een wandelingetje over de beursvloer van de grootste natuurfotografiebeurs van de Lage Landen brengt je dan weer helemaal op de hoogte van wat reilt en zeilt in natuurfotografie-land: van fototoestellen over accessoires, natuurreizen, workshops... Ga beslist ook eens keuvelen in onze 'travelcorner' en deel jouw reiservaringen of praktische tips met andere natuurfotografen. Vergeet niet om jouw fototoestel mee te brengen, je krijgt immers de kans om verschillende lenzen uit te testen!

 

Het Lowland Photo Festival in een notendop!

Klik hier voor het lezingenprogramma - reeds gedeeltelijk online!

Klik hier om alles te weten te komen over de sprekers reeds gedeeltelijk online!

Klik hier voor alle praktische info

Klik hier voor alle info over de exposities en de natuurfotografiebeurs

Klik hier om tickets te bestellen

Blijf je graag op de hoogte van het programma van het Lowland Photo Festival 2016? Stuur dan even een mailtje naar lowland@landschapvzw.be. We bezorgen jou dan graag onze Lowland-nieuwbrief, je ontvangt dan als eerste alle nieuwtjes!

 

Meer info
Aagje De Doncker
+32(0)495-32 57 88
lowland@landschapvzw.be

Foto's

Copyright © 2012 Landschap VZW - Site by Bart Heirweg