Heerlijke natuurfilms

Tijdens het Lowland Photo Festival op zaterdag 7 en zondag 8 december 2024 is het niet alleen genieten van het dagvullende lezingenprogramma, de natuur- en fotografiebeurs of de ruime exposities natuurfotografie, we schotelen je 's avonds ook de allermooiste natuurfilms voor!

Plaats van afspraak voor alle voorstellingen is de schouwburgzaal van CC Ter Dilft in Bornem, Sint-Amandsesteenweg 41-43, BE-2880 Bornem. Voor alle info omtrent bereikbaarheid en parking, klik hier.

Het cultuurcentrum is officiële partner van het gerenommeerde internationale Film Fest van Gent, de kwaliteit van de vertoningen is dan ook van de bovenste plank!

In het verleden passeerden al de exclusieve avant-premières van 'Wolf' (Cees van Kempen), 'Lynx' (Laurent Geslin) en 'La Panthère des Neiges' (Vincent Munier) de revue.

Stuk voor stuk onbetwiste pareltjes die geen natuurliefhebber onberoerd lieten!

Op dit moment timmeren we nog aan een exclusieve en wervelende filmprogrammatie. 

Hou onze website en social media in de gaten of teken in op onze Lowland-nieuwsbrief. Zo ontdek jij als eerste welke natuurfilms jou beslist op het puntje van jouw stoel doen zitten! 

Goed om weten: de natuurfilms zijn niet inbegrepen in het ticket voor het dagvullende lezingenprogramma. Van zodra de filmprogrammatie bekend is, kan je jouw zitje bemachtigen via onze webshop.

Tickets voor het Lowland Photo Festival zijn wel al te koop! Klik hier om meteen jouw ticket voor het Lowland Photo Festival 2024 te bemachtigen!

Alle nieuws van het Lowland Photo Festival als eerste ontvangen? Stuur dan een mailtje naar lowland@landschapvzw.be en we bezorgen jou graag onze nieuwsbrief!

 

 

Ontdek het lezingenprogramma
Kom alles te weten over onze sprekers
Zeker zijn van jouw zitje? Bestel dan alvast jouw tickets voor het lezingenprogramma!
Lees meer over de natuur- & fotografiebeurs
Neem deel aan onze Lowland Photo Contest, de grootste natuurfotografiewedstrijd van de Lage Landen!
Het Lowland Photo Festival praktisch - openingsuren & bereikbaarheid
Onze vrijwilligers & partners

 

Een vraag of suggestie? Of wens je op de hoogte blijven? Mail even naar lowland@landschapvzw.be.
Je ontvangt dan de Lowland-nieuwsbrief, zo verneem je alle nieuws over het Lowland Photo Festival als eerste!

    

Foto's

Copyright © 2012 Landschap VZW - Site by Bart Heirweg