Tickets lezingen - NU TE KOOP!

UPDATE: Na het Overlegcomité van de Belgische en regionale regeringen en de bekendmaking van extra maatregelen op vrijdag 3 december, is het helaas onmogelijk geworden om het Lowland Photo Festival te laten doorgaan op 11 & 12 december 2021. Hoewel we na elk voorgaand Overlegcomité ons festival volledig heringericht hebben om telkens weer te voldoen aan de nieuwe maatregelen, moeten we nu noodgedwongen toch uitstellen.

Het Lowland Photo Festival wordt meteen verplaatst naar 10 & 11 december 2022. Alle tickets worden automatisch omgeboekt. Uiteraard blijft een zaterdagticket een zaterdagticket en een zondagticket een zondagticket. Het programma wordt volledig behouden. Mochten er toch nog wijzigingen zijn aan de inhoud, dan brengen we jou daar meteen van op de hoogte.

Voor de geplande avant-premières van de films 'La Panthère des Neiges' (Vincent Munier) en 'Lynx' (Laurent Geslin) en voor de prijsuitreiking en de tentoonstelling van de finalisten van de Lowland Photo Contest 2021 zoeken we in overleg met CC Ter Dilft een datum in het vroege voorjaar van 2022 voor een soort van 'Lowland Light'. Zodra die datum bekend is, zal die gecommuniceerd worden. Ook de filmtickets blijven gewoon geldig.

Dankjewel voor het begrip en graag tot op Lowland!

--

 

Zeker zijn van jouw zitje voor onze heerlijke lezingen? Bestel dan alvast jouw ticket! Een dagticket voor het Lowland Photo Festival kost 42 euro per persoon voor (nieuwe) leden van Landschap vzw of 47 euro per persoon voor niet-leden. Echt geen moment missen van het Lowland Photo Festival? Boek dan jouw weekendticket aan het voordeeltarief van 74 euro per persoon voor (nieuwe) leden van Landschap vzw of 84 euro per persoon voor niet-leden.

Leden van Landschap vzw kunnen uiteraard alleen tickets aan ledentarief bestellen voor leden van hun gezin en/of voor andere leden. Voor niet-leden voeg je een apart ticket aan niet-ledentarief toe aan jouw winkelmandje! Het is dus niet omdat je zelf lid bent van Landschap vzw dat je tickets aan ledentarief kan bestellen voor anderen - tenzij die uiteraard zelf ook lid zijn of deel uitmaken van jouw gezin.

Het ticket geeft niet alleen toegang tot het volledige lezingenprogramma in de grote schouwburg, je kan ook gratis struinen over de natuur- en fotografiebeurs of de prachtige exposities natuurfotografie bewonderen!

Klik hier om meteen jouw ticket voor het Lowland Photo Festival 2021 te bemachtigen!

Het Lowland Photo Festival is mogelijk dankzij het Covid Safe Plus Ticket of coronatoegangsbewijs én mondmasker. Breng dus behalve jouw ticket ook jouw identiteitskaart, jouw coronacertificaat (volledige vaccinatie van minstens 2 weken, negatieve test van maximaal 48u oud of herstelcertificaat van niet meer dan 6 maanden oud) én mondmasker mee!

Alle nieuws van het Lowland Photo Festival als eerste ontvangen? Stuur dan een mailtje naar lowland@landschapvzw.be en we bezorgen jou graag onze nieuwsbrief!

 

 

Genieten van het Lowland Photo Festival met 5 of 10 euro ledenkorting!


Het Lowland Photo Festival is een organisatie van Landschap vzw, leden en nieuwe leden genieten dan ook van een voordeeltarief.

Landschap vzw is een unieke natuurvereniging want als enige actief in zowel België als Nederland! Ons ledenblad LANDSCHAP combineert pakkende, paginagrote beelden van de beste natuurfotografen met inhoudelijke bijdragen over soorten en ecosystemen. In elk nummer brengen we ruime reportages over unieke en toegankelijke natuurgebieden in Vlaanderen, de Ardennen, Nederland en de buurregio's. Zo zit je per editie goed voor twee tot vier grote wandelkaarten en suggesties voor onvergetelijke daguitstappen dichtbij huis! Benieuwd? Blader dan hier even door ons magazine.

 

 

Word lid van Landschap vzw en boek meteen jouw ticket voor het Lowland Photo Festival aan het voordelige ledentarief!

Als lid van Landschap vzw geniet je niet alleen vier keer per jaar van ons magazine LANDSCHAP, je geniet bovendien van een mooie ledenkorting op tal van uitzonderlijke natuurbelevenissen zoals dassennocturnes, zeehondencruises, hertenobservaties, everzwijnexcursies, oehoe-gluuravonden of beversafari's. Wie nu lid wordt, ontvangt trouwens niet 4 maar 6 nummers van LANDSCHAP!

Het lidgeld - abonnement op LANDSCHAP inbegrepen - bedraagt 22 euro per jaar. Lid en abonnee word je door overschrijving van 22 euro op rekening BE70 0688 9316 6125 (BIC = GKCCBEBB) van Landschap vzw, Doornstraat 29 in BE-3370 Boutersem, met vermelding ‘nieuw lid via Lowland’. Het tarief van 22 euro is inclusief verzendingskosten van ons ledenblad en geldt voor alle landen in Europa. Graag alle ledenvoordelen op een rijtje, je vindt ze hier!

Leuk om weten: het lidmaatschap van Landschap vzw is een gezinslidmaatschap; alle leden van eenzelfde gezin genieten dus van het voordeeltarief - ook voor het Lowland Photo Festival!
En nog beter: je kan een lidmaatschap van Landschap vzw - samen met jouw tickets voor het Lowland Photo Festival - ook online aankopen in onze webshop. Je geniet dan meteen van het voordelige ledentatief voor jouw tickets!

 

 

Ontdek het lezingenprogramma
Kom alles te weten over onze sprekers
Genieten van magistrale natuurfilms? Mis de avant-premières van 'La panthère des neiges' (Vincent Munier) en 'Lynx' (Laurent Geslin) niet!
Lees meer over de grootse natuur- & fotografiebeurs
Exposities natuurfotografie met onder andere de finalisten van de Lowland Photo Contest 2021
Neem deel aan onze Lowland Photo Contest 2021, de grootste natuurfotografiewedstrijd van de Lage Landen!
Het Lowland Photo Festival praktisch - openingsuren & bereikbaarheid
Onze vrijwilligers & partners

 

Een vraag of suggestie? Of wens je op de hoogte blijven? Mail even naar lowland@landschapvzw.be.
Je ontvangt dan de Lowland-nieuwsbrief, zo verneem je alle nieuws over het Lowland Photo Festival als eerste!

   

Foto's

Copyright © 2012 Landschap VZW - Site by Bart Heirweg