Onze sprekers

Van gevestigde waarde tot aanstormend talent: al acht jaar lang haalt het Lowland Photo Festival de allerbeste van de nationale en internationale natuurfotografen in huis!

Ook op zaterdag 7 & zondag 8 december 2024 beloven we jou weer behoorlijk in de watten te leggen!

Behalve het kruim van de natuurfotografen uit Vlaanderen en Nederland maakte ook een rist internationale toppers al hun opwachting tijdens het Lowland Photo Festival.

Klaus Nigge, Florian Schulz, Laurent Geslin, Bruno D'Amicis, Markus Varesvuo, Theo Allofs, Neil Alldridge, Hannes Lochner, Alex Mustard, Federico Veronesi, Bastien Riu, Andrew Parkinson, Stefano Untertiner, Jonathan Lhoir, Javier Aznar, Bence Maté, Audun Rikardsen en Art Wolfe zijn maar enkelen van de grootheden die ons programma al sierden.

De deuren van het onthaal gaan dagelijks open om 8u00. De lezingen in de schouwburg starten omstreeks 9u15. Er zijn verschillende pauzes voorzien, waaronder een lange middagpauze.

Tijdens de pauzes kan je de Lowland-fotografiebeurs bezoeken of nog een lezing van het nevenprogramma in de seminarruimte meepikken. Op zaterdag kan je tijdens de middagpauze gratis de prijsuitreiking van de Lowland Photo Contest bijwonen. Het hoofdprogramma eindigt elke dag omstreeks 17u30.

Op dit moment timmeren we nog aan een uniek en wervelend lezingenprogramma. Voor de zomer maken we alvast de eerste namen bekend van de sprekers die jou een onvergetelijk weekend zullen bezorgen.

Hou onze website en social media in de gaten of teken in op onze Lowland-nieuwsbrief. Zo ontdek jij als eerste welke natuurfotografen jou beslist enkele kippenvelmomenten zullen bezorgen! 

Tickets voor het Lowland Photo Festival zijn al te koop! Klik hier om meteen jouw ticket voor het Lowland Photo Festival 2024 te bemachtigen!

Alle nieuws van het Lowland Photo Festival als eerste ontvangen? Stuur dan een mailtje naar lowland@landschapvzw.be en we bezorgen jou graag onze nieuwsbrief!

 

Ontdek het lezingenprogramma
Zeker zijn van jouw zitje? Bestel dan alvast jouw tickets voor het lezingenprogramma!
Heerlijk wegdromen bij de mooiste natuurfilms? Ontdek onze verrassende filmprogrammatie!
Lees meer over de natuur- & fotografiebeurs
Exposities natuurfotografie met onder andere de finalisten van de Lowland Photo Contest
Neem deel aan onze Lowland Photo Contest, de grootste natuurfotografiewedstrijd van de Lage Landen!
Het Lowland Photo Festival praktisch - openingsuren & bereikbaarheid
Onze vrijwilligers & partners

 

Een vraag of suggestie? Of wens je op de hoogte blijven? Mail even naar lowland@landschapvzw.be.
Je ontvangt dan de Lowland-nieuwsbrief, zo verneem je alle nieuws over het Lowland Photo Festival als eerste!

Ons lezingenprogramma is altijd onder voorbehoud want onderhevig aan externe factoren die gelden als overmacht zoals ziekte, gecancelde vluchten etc.

   

Foto's

Copyright © 2012 Landschap VZW - Site by Bart Heirweg