Lezingenprogramma

Op zaterdag 7 & zondag 8 december 2024 belooft de alweer achtste editie van het Lowland Photo Festival weerom een weekend lang volop genieten van tientallen lezingen van de meest toonaangevende natuurfotografen uit België, Nederland en ver daarbuiten!

Uiteraard komt ook tijdens deze editie natuurfotografie in al haar vormen aan bod: van macrofotografie tot luchtfotografie, van vogelfotografie tot wildlife...

In onze grote schouwburg met knusse theaterzitjes is het niet alleen heerlijk wegdromen bij verbluffende reisverhalen, onze topsprekers doen je eveneens een heleboel fotografietips aan de hand waarmee je meteen zelf aan de slag kan!

Wie de voorbije edities aanwezig was tijdens het grootste natuurfotofestival van de Lage Landen weet dat deze jaarlijkse hoogdagen van de natuurfotografie een absolute must zijn!

Behalve het kruim van de natuurfotografen uit Vlaanderen en Nederland maakte ook een rist internationale toppers al hun opwachting tijdens het Lowland Photo Festival.

Klaus Nigge, Florian Schulz, Laurent Geslin, Bruno D'Amicis, Markus Varesvuo, Theo Allofs, Neil Alldridge, Hannes Lochner, Alex Mustard, Federico Veronesi, Bastien Riu, Andrew Parkinson, Stefano Untertiner, Jonathan Lhoir, Javier Aznar, Bence Maté, Audun Rikardsen en Art Wolfe zijn maar enkelen van de grootheden die ons programma al sierden.

De deuren van het onthaal openen dagelijks om 8u. De lezingen in de bioscoopzaal starten omstreeks 9u15. Het hoofdprogramma eindigt elke dag omstreeks 17u30.

Er zijn verschillende pauzes voorzien, waaronder een lange middagpauze. Tijdens de pauzes kan je de Lowland-fotografiebeurs bezoeken, de exposities natuurfotografie bewonderen of nog een materiaaldemo of reisreportage meepikken in de seminarruimte op de beursvloer.

Op dit moment timmeren we nog aan een uniek en wervelend lezingenprogramma. Voor de zomer maken we alvast de eerste namen bekend van de sprekers die jou een onvergetelijk weekend zullen bezorgen.

Hou onze website en social media in de gaten of teken in op onze Lowland-nieuwsbrief. Zo ontdek jij als eerste welke natuurfotografen jou beslist enkele kippenvelmomenten zullen bezorgen! 

Tickets voor het Lowland Photo Festival zijn al te koop! Klik hier om meteen jouw ticket voor het Lowland Photo Festival 2024 te bemachtigen!

Alle nieuws van het Lowland Photo Festival als eerste ontvangen? Stuur dan een mailtje naar lowland@landschapvzw.be en we bezorgen jou graag onze nieuwsbrief!

 

 


Kom alles te weten over onze
sprekers
Zeker zijn van jouw zitje? Bestel dan alvast jouw tickets voor het lezingenprogramma!
Heerlijk wegdromen bij de mooiste natuurfilms? Ontdek onze verrassende filmprogrammatie!
Lees meer over de natuur- & fotografiebeurs
Exposities natuurfotografie met onder andere de finalisten van de Lowland Photo Contest
Neem deel aan onze Lowland Photo Contest, de grootste natuurfotografiewedstrijd van de Lage Landen!
Het Lowland Photo Festival praktisch - openingsuren & bereikbaarheid
Onze vrijwilligers & partners

 

Een vraag of suggestie? Of wens je op de hoogte blijven? Mail even naar lowland@landschapvzw.be.
Je ontvangt dan de Lowland-nieuwsbrief, zo verneem je alle nieuws over het Lowland Photo Festival als eerste!

Ons lezingenprogramma is altijd onder voorbehoud want onderhevig aan externe factoren die gelden als overmacht zoals ziekte, gecancelde vluchten etc.

   

Foto's

Copyright © 2012 Landschap VZW - Site by Bart Heirweg