Fotografiebeurs

UPDATE: Na het Overlegcomité van de Belgische en regionale regeringen en de bekendmaking van extra maatregelen op vrijdag 3 december, is het helaas onmogelijk geworden om het Lowland Photo Festival te laten doorgaan op 11 & 12 december 2021. Hoewel we na elk voorgaand Overlegcomité ons festival volledig heringericht hebben om telkens weer te voldoen aan de nieuwe maatregelen, moeten we nu noodgedwongen toch uitstellen.

Het Lowland Photo Festival wordt meteen verplaatst naar 10 & 11 december 2022. Alle tickets worden automatisch omgeboekt. Uiteraard blijft een zaterdagticket een zaterdagticket en een zondagticket een zondagticket. Het programma wordt volledig behouden. Mochten er toch nog wijzigingen zijn aan de inhoud, dan brengen we jou daar meteen van op de hoogte.

Voor de geplande avant-premières van de films 'La Panthère des Neiges' (Vincent Munier) en 'Lynx' (Laurent Geslin) en voor de prijsuitreiking en de tentoonstelling van de finalisten van de Lowland Photo Contest 2021 zoeken we in overleg met CC Ter Dilft een datum in het vroege voorjaar van 2022 voor een soort van 'Lowland Light'. Zodra die datum bekend is, zal die gecommuniceerd worden. Ook de filmtickets blijven gewoon geldig.

Dankjewel voor het begrip en graag tot op Lowland!

--

 

Op zaterdag 11 en zondag 12 december 2021 geniet je tijdens het Lowland Photo Festival niet alleen van de prachtige exposities natuurfotografie en de indrukwekkende lezingen van een legertje nationale en internationale topfotografen, je kan er ook een bezoek brengen aan onze natuur- en fotografiebeurs!

Op 2 000 m² vind je werkelijk àlles wat je als fotograaf nodig hebt! Uiteraard denken we dan meteen aan evidente standhouders als fotografiewinkels en de grote fotografie- en optiekmerken. Maar ook reisorganisaties, B&B's in wildernisnatuur, eigenaars van fotografiehutten, aanbieders van fotografieworkshops en leveranciers van statieven, schuiltenten, camouflagenetten, drijfhutten of trailcams vinden een plek op onze natuurfotografiebeurs!

Net zoals onze fototentoonstellingen is ook onze natuurfotografiebeurs het hele weekend voor iedereen toegankelijk. Dus ook voor wie niet over een ticket beschikt voor het lezingenprogramma in de grote schouwburg. 

Een bezoek brengen aan de beurs of deelnemen aan het dagvullend programma van seminars in de seminarieruimte op de beursvloer is helemaal gratis!

Het Lowland Photo Festival is mogelijk dankzij het Covid Safe Plus Ticket of coronatoegangsbewijs én mondmasker. Breng dus behalve jouw ticket ook jouw identiteitskaart, jouw coronacertificaat (volledige vaccinatie van minstens 2 weken, negatieve test van maximaal 48u oud of herstelcertificaat van niet meer dan 6 maanden oud) én mondmasker mee! Uiteraard zetten we ook zwaar in op luchtventilatie en luchtcirculatie.

 

 

Dagvullend programma presentaties, seminars & demo's door onze standhouders

De toegang tot de presentaties in de seminarieruimte is volledig gratis!
Inschrijven is niet nodig. Tijdig aanwezig zijn wél als je zeker wil zijn van jouw zitje...

Over enkele dagen kan je hier ontdekken welke seminars, presentaties, reisverslagen, materiaaldemo's... onze standhouders voor jou in petto hebben!

 

 

Onze merken & standhouders


Benieuwd welke standhouders, merken en verdelers aanwezig zijn onze fotografiebeurs? Eens het lijstje van aanwezige merken, verdelers, winkels... helemaal klaar is, kan je het hier rustig nalezen.

Toch graag al een beeld van welke standhouders je mag verwachten? Klik hier voor een handig overzichtje van alle standhouders van de vorige editie van onze fotografiebeurs.

 

 

Ontdek het lezingenprogramma
Kom alles te weten over onze sprekers
Genieten van magistrale natuurfilms? Mis de avant-premières van 'La panthère des neiges' (Vincent Munier) en 'Lynx' (Laurent Geslin) niet!
Zeker zijn van jouw zitje? Bestel dan alvast jouw tickets voor het lezingenprogramma!
Exposities natuurfotografie met onder andere de finalisten van de Lowland Photo Contest 2021
Neem deel aan onze Lowland Photo Contest 2021, de grootste natuurfotografiewedstrijd van de Lage Landen!
Het Lowland Photo Festival praktisch - openingsuren & bereikbaarheid
Onze vrijwilligers & partners

 

Een vraag of suggestie? Of wens je op de hoogte blijven? Mail even naar lowland@landschapvzw.be.
Je ontvangt dan de Lowland-nieuwsbrief, zo verneem je alle nieuws over het Lowland Photo Festival als eerste!

   

Foto's

Copyright © 2012 Landschap VZW - Site by Bart Heirweg