Fotografiebeurs

Op zaterdag 8 en zondag 9 december 2018 kan je in het Kinepolis Event Center in Antwerpen niet alleen genieten van enkele prachtige fototentoonstellingen of indrukwekkende lezingen van een legertje nationale en internationale topfotografen in de bioscoopzaal, je kan er ook een bezoek brengen aan de grootste natuurfotografiebeurs van de Lage Landen!

Op 2 000 m² vind je werkelijk ALLES wat je als fotograaf nodig hebt! Evidente standhouders op de Lowland Photo Fair zijn uiteraard de grote fotografie- en optiekmerken, maar ook aanbieders van logies, reisorganisaties, uitbaters van fotografiehutten en leveranciers van statieven, schuiltenten, camouflagenetten, drijfhutten of trailcams horen thuis op de Lowland-fotografiebeurs.

Verder is het goed om weten dat er rondom de beurs 2 000 gratis parkeerplaatsen zijn, dat Kinepolis en de weg ernaartoe volledig buiten de lage emissiezone in Antwerpen liggen, maar dat je er niettemin ook met zero emissie naartoe kan. Vanuit het treinstation Antwerpen-Centraal kan je immers de ondergrondse tram 6 'Olympiade-Luchtbal' (eindstation) nemen die je in een kwartiertje rechtstreeks naar het Kinepolis Event Center brengt!

Net zoals de fototentoonstellingen is ook de natuurfotografiebeurs voor iedereen toegankelijk op zaterdag en zondag, dus ook voor wie geen ticket heeft voor de lezingen in de bioscoopzaal.
Tijdens de vorige edities van het Lowland Photo Festival brachten telkens duizenden fotografen een bezoek aan de beurs. De beurs is elke dag open van 9u tot 18u. Je betaalt slechts 3 euro toegang. In die prijs is ook de deelname aan het dagvullend programma seminars in de seminarzaal inbegrepen.

 

Dagvullend programma lezingen, seminars & demo's


De toegang tot de lezingen in de seminarieruimte is gratis voor wie een ticket op zak heeft voor voor de beurs (3 euro per persoon) of voor het lezingenprogramma in de bioscoopzaal.
Inschrijven is niet nodig. Tijdig aanwezig zijn wel als je zeker wilt zijn van jouw zitje.

 

INTERESSE IN DE PORTFOLIOBESPREKING 'NATUURFOTOGRAFIE' DOOR HENRI VAN VLIET?

Benieuwd hoe een professioneel natuurfotograaf jouw beelden bekijkt? Zie je concrete opmerkingen en feedback, waarmee je meteen aan de slag kan, wel zitten?
Laat dan jouw beste beelden beoordelen door de Nederlandse natuurfotograaf én onze Lowland Photographer of the Year 2016 Henri van Vliet!

Op zaterdag 8 december (13u45-14u45) en op zondag 9 december (15u45-16u45) bespreekt deze Sigma-ambassadeur jouw beelden tijdens zijn seminarie op de beursvloer van de Lowland Photo Fair. Het seminarie is gratis toegankelijk voor wie een ticket voor het lezingenprogramma of een ticket voor de fotografiebeurs (3 euro) op zak heeft.

Interesse? Stuur dan jouw beste beelden (max. 5 beelden per fotograaf) naar lowland@landschapvzw.be, graag met vermelding van de dag waarop je aanwezig zal zijn. Het seminarie is vrij toegankelijk, geef dus ook even aan of je de bespreking al dan niet anoniem wilt.

 

Onze merken & standhouders


Benieuwd naar wie er zoal aanwezig zal zijn op de Lowland Photo Fair 2018? Klik hier voor alle aanwezige merken en standhouders of download het overzicht onderaan deze pagina!

 

Ontdek het lezingenprogramma
Kom alles te weten over onze sprekers
Zeker zijn van jouw zitje? Bestel dan alvast jouw tickets voor het lezingenprogramma!
Exposities natuurfotografie met onder andere de finalisten van de Lowland Photo Contest 2019
Wat, waar & wanneer, het Lowland Photo Festival praktisch
Neem deel aan onze Lowland Photo Contest, de grootste natuurfotografiewedstrijd van de Lage Landen!
Onze vrijwilligers & partners

 

Een vraag of suggestie? Of wens je op de hoogte blijven? Mail even naar lowland@landschapvzw.be. Je ontvangt dan de Lowland-nieuwsbrief, zo verneem je alle nieuws over het Lowland Photo Festival als eerste!

Foto's
Downloads

Copyright © 2012 Landschap VZW - Site by Bart Heirweg