Fotografiebeurs

Op zaterdag 11 en zondag 12 december 2021 geniet je tijdens het Lowland Photo Festival niet alleen van de prachtige exposities natuurfotografie en de indrukwekkende lezingen van een legertje nationale en internationale topfotografen, je kan er ook een bezoek brengen aan de grootste natuurfotografiebeurs van de Lage Landen!

Op 2 000 m² vind je werkelijk àlles wat je als fotograaf nodig hebt! Uiteraard denken we dan meteen aan evidente standhouders als fotografiewinkels en de grote fotografie- en optiekmerken. Maar ook reisorganisaties, B&B's in wildernisnatuur, eigenaars van fotografiehutten, aanbieders van fotografieworkshops en leveranciers van statieven, schuiltenten, camouflagenetten, drijfhutten of trailcams vinden een plek op onze natuurfotografiebeurs!

Net zoals onze fototentoonstellingen is ook onze natuurfotografiebeurs het hele weekend voor iedereen toegankelijk. Dus ook voor wie niet over een ticket beschikt voor het lezingenprogramma in de grote schouwburg. 

De beurs is elke dag open van 9u tot 18u. Je betaalt slechts 3 euro toegang. In die prijs is ook de deelname aan het dagvullend programma van seminars in de seminarieruimte op de beursvloer inbegrepen. Tickets voor de beurs zijn trouwens niet online te koop, ze zijn wel dagelijks te koop aan het onthaal van de beurs.

 

 

Dagvullend programma presentaties, seminars & demo's door onze standhouders

De toegang tot de presentaties in de seminarieruimte is volledig gratis voor wie een beursticket én voor wie een dagticket voor het lezingenprogramma in de grote schouwburg op zak heeft.
Inschrijven is niet nodig. Tijdig aanwezig zijn wél als je zeker wil zijn van jouw zitje...

Over enkele maanden kan je hier ontdekken welke seminars, presentaties, reisverslagen, materiaaldemo's... onze standhouders voor jou in petto hebben!

 

 

Onze merken & standhouders


Benieuwd welke standhouders, merken en verdelers aanwezig zijn onze fotografiebeurs? Eens het lijstje van aanwezige merken, verdelers, winkels... helemaal klaar is, kan je het hier rustig nalezen.

Toch graag al een beeld van welke standhouders je mag verwachten? Klik hier voor een handig overzichtje van alle standhouders van de vorige editie van onze fotografiebeurs.

 

 

Ontdek het lezingenprogramma
Kom alles te weten over onze sprekers
Zeker zijn van jouw zitje? Bestel dan alvast jouw tickets voor het lezingenprogramma!
Exposities natuurfotografie met onder andere de finalisten van de Lowland Photo Contest 2021
Neem deel aan onze Lowland Photo Contest 2021, de grootste natuurfotografiewedstrijd van de Lage Landen!
Het Lowland Photo Festival praktisch - openingsuren & bereikbaarheid
Onze vrijwilligers & partners

 

Een vraag of suggestie? Of wens je op de hoogte blijven? Mail even naar lowland@landschapvzw.be.
Je ontvangt dan de Lowland-nieuwsbrief, zo verneem je alle nieuws over het Lowland Photo Festival als eerste!

   

Foto's

Copyright © 2012 Landschap VZW - Site by Bart Heirweg