Op stap!

De mooiste natuurgebieden voor jou verkend!

 

Uitnodigend, panoramisch zicht op 'Le Tombeau du Géant' (Foto: OPT)

Deze rubriek is één en al ontdekkingstocht door grote, toegankelijke natuurgebieden in Vlaanderen, Wallonië en onze buurregio's. Wij zoeken voor jou de allermooiste natuurgebieden en stippelen er wandelroutes in uit. Bewegwijzerde routes waar mogelijk, maar ook niet-bewegwijzerde als er geen alternatief is. Na publicatie in ons magazine LANDSCHAP brengen we die routes netjes bij elkaar op dit onderdeel van onze website.

In de deelrubriek 'wandelroutes' vind je gebiedsbeschrijvingen mét wandelkaart en praktische info voor verschillende natuurgebieden in Vlaanderen én Wallonië, dus binnen de landsgrenzen.

Onder 'daguitstappen' suggereren we enkele trips naar unieke natuurgebieden buiten de grenzen van België, maar niettemin warm aanbevolen want héél erg de moeite en doorgaans niet eens zo ver de grens over...

 

Feedback welkom!

Wij staan absoluut borg voor de kwaliteit van onze routes: alles is vooraf grondig gecheckt en méér dan degelijk bevonden. Ga je op stap met een kaart van Landschap vzw, dan garanderen we je dat je een aangename herinnering zult overhouden aan je uitstap. Alleen de weersomstandigheden hebben we niet in de hand...

Niettemin blijft elke vorm van feedback méér dan welkom. We ontvangen graag jouw bevindingen via info@landschapvzw.be of +32(0)495-32 53 30. We kijken er naar uit!

Copyright © 2012 Landschap VZW - Site by Bart Heirweg