LANDSCHAP magazine

LANDSCHAP is een natuurtijdschrift en het driemaandelijks ledenblad van Landschap vzw. LANDSCHAP combineert pakkende beelden van de beste natuurfotografen met inhoudelijke bijdragen over soorten en ecosystemen. In elk nummer brengen we niet alleen een indrukwekkend portfolio van een natuurfotograaf uit Vlaanderen of Nederland maar ook reportages over unieke, toegankelijke natuurgebieden in Vlaanderen, de Ardennen en onze buurregio's. Van de canyons van de Viroinvallei over de sahara van De Westhoek tot de jungle van de Hollandse Biesbosch: elk nummer bevat 3 wandelkaarten en suggesties voor onvergetelijke daguitstappen! Met een frisse vormgeving en een goed evenwicht tussen tekst en beeld nodigt LANDSCHAP echt uit om gelezen te worden.

Ontdek LANDSCHAP en doorblader het digitaal proefnummer!
Benieuwd naar ons ledenblad? Download een PDF onderaan deze pagina en geniet!

LANDSCHAP regelmatig in jouw brievenbus?
Word dan vandaag nog lid van Landschap vzw! Het lidmaatschap bedraagt 27 euro per jaar. De nummers van najaar 2023 tot eind 2024 - dat zijn er 6 in totaal - ontvang je door nu lid te worden.
Je ontvangt trouwens niet alleen ons ledenblad, je kan ook met hele gezin genieten van talloze gratis activiteiten en een heleboel ledenvoordelen! Lees hier de volledige voorstelling van Landschap vzw.

De snelste manier om lid te worden is het lidmaatschap aankopen als 'product' in onze webshop en meteen online betalen. Tegelijk vul je daar zelf ook alle adres- en contactgegevens in. De verzending van jouw lidkaart en eerste tijdschrift kunnen dan ook sneller gebeuren.

LANDSCHAP cadeau doen?
Dat kan! Een abonnement is altijd gekoppeld aan een lidmaatschap van Landschap vzw. Vier keer per jaar ontvangt de gelukkige ons tijdschrift vol suggesties voor een bezoek aan geweldige natuurgebieden in de Benelux, inclusief wandelkaarten. Hij of zij kan - met het hele gezin - ook gratis deelnemen aan alle geleide wandelingen en beversafari's of aan ledentarief deelnemen aan speciale activiteiten. Stuur een mailtje naar info@landschapvzw.be met daarin jouw gegevens én de gegevens van de gelukkige die van jou een lidmaatschap cadeau krijgt (naam, postadres, mailadres). We brengen het graag voor jou in orde! Nog sneller en efficiënter is het om het cadeaulidmaatschap aan te kopen in onze webshop en daar meteen de gegevens van de begunstigde in te vullen.

Alle nummers van LANDSCHAP op een rijtje...
Zin om echt alle nummers van LANDSCHAP in je boekenkast te hebben staan? Dat kan! LANDSCHAP is uitdrukkelijk zo opgevat dat alle artikels tijdloos zijn; de informatie raakt niet verouderd, tenzij de besproken natuurgebieden zouden heringericht worden. Je kan alle nummers nabestellen aan 6 euro per stuk + standaard 3 euro portkosten per vier nummers (dat brengt ons bij 27 euro per jaargang, portkosten inbegrepen). Stuur een mailtje met jouw wenslijstje naar info@landschapvzw.be en schrijf het passende bedrag over op rekening BE70 0688 9316 6125 van Landschap vzw. We sturen de tijdschriften zo snel mogelijk op!

 

Jaargang 1 (2011)

 

Jaargang 2 (2012)

 

Jaargang 3 (2013)

 

Jaargang 4 (2014)

 

Jaargang 5 (2015)

 

Jaargang 6 (2016)


 

Jaargang 7 (2017)


 

Jaargang 8 (2018)


 

Jaargang 9 (2019)

LANDSCHAP - covers jaargang 9

 

Jaargang 10 (2020)

 

Jaargang 11 (2021) 

 

Jaargang 12 (2022)

 

Download hieronder een proefnummer van LANDSCHAP!

Downloads

Proefnummer aanvragen

Copyright © 2012 Landschap VZW - Site by Bart Heirweg