Fotografiebeurs

Op zaterdag 7 en zondag 8 december 2019 kan je in het Kinepolis Event Center in Antwerpen niet alleen genieten van enkele prachtige fototentoonstellingen of indrukwekkende lezingen van een legertje nationale en internationale topfotografen in de bioscoopzaal, je kan er ook een bezoek brengen aan de grootste natuurfotografiebeurs van de Lage Landen!

Op 2 000 m² vind je werkelijk ALLES wat je als fotograaf nodig hebt! Evidente standhouders op de Lowland Photo Fair zijn uiteraard de grote fotografie- en optiekmerken, maar ook aanbieders van logies, reisorganisaties, uitbaters van fotografiehutten en leveranciers van statieven, schuiltenten, camouflagenetten, drijfhutten of trailcams horen thuis op de Lowland-fotografiebeurs.

Verder is het goed om weten dat er rondom de beurs 2 000 gratis parkeerplaatsen zijn, dat Kinepolis en de weg ernaartoe volledig buiten de lage emissiezone in Antwerpen liggen, maar dat je er niettemin ook met zero emissie naartoe kan. Vanuit het treinstation Antwerpen-Centraal kan je immers de ondergrondse tram 6 'Olympiade-Luchtbal' (eindstation) nemen die je in een kwartiertje rechtstreeks naar het Kinepolis Event Center brengt! Je kan er ook rechtstreeks naartoe met de trein, want treinstation Antwerpen Luchtbal is eveneens vlakbij.

Net zoals de fototentoonstellingen is ook de natuurfotografiebeurs voor iedereen toegankelijk op zaterdag en zondag, dus ook voor wie geen ticket heeft voor de lezingen in de grote bioscoopzaal.
Tijdens de vorige edities van het Lowland Photo Festival brachten telkens duizenden fotografen een bezoek aan de beurs. De beurs is elke dag open van 9u tot 18u. Je betaalt slechts 3 euro toegang. In die prijs is ook de deelname aan het dagvullend programma van seminars in de seminarieruimte naast de beursvloer inbegrepen. Tickets voor de beurs zijn uitsluitend aan het onthaal van de beurs te koop.

 

Dagvullend programma presentaties, seminars & demo's door onze standhouders

De toegang tot de presentaties in de seminarieruimte is volledig gratis zodra je 3 euro toegang hebt betaald voor de beurs of als je een dagticket hebt voor het lezingenprogramma in de grote bioscoopzaal.
Inschrijven is niet nodig. Tijdig aanwezig zijn wél als je zeker wil zijn van jouw zitje.

 

 

Onze merken & standhoudersBenieuwd welke standhouders, merken en verdelers aanwezig zijn op de Lowland Photo Fair 2019?
Je ontdekt ze hieronder!

.

Ontdek het lezingenprogramma
Kom alles te weten over onze sprekers
Zeker zijn van jouw zitje? Bestel dan alvast jouw tickets voor het lezingenprogramma!
Lees meer over de grootse natuur- & fotografiebeurs
Exposities natuurfotografie met onder andere de finalisten van de Lowland Photo Contest 2019
Doe mee aan onze Lowland Photo Contest, de grootste natuurfotografiewedstrijd van de Lage Landen!
Het Lowland Photo Festival praktisch - openingsuren en bereikbaarheid 
Onze vrijwilligers & partners

 

 

 

Een vraag of suggestie? Of wens je op de hoogte blijven? Mail even naar lowland@landschapvzw.be. Je ontvangt dan de Lowland-nieuwsbrief, zo verneem je alle nieuws over het Lowland Photo Festival als eerste!

Foto's
Downloads

Copyright © 2012 Landschap VZW - Site by Bart Heirweg