Fotografiebeurs

Op zaterdag 9 en zondag 10 december 2017 kan je in het Kinepolis Event Center in Antwerpen niet alleen genieten van enkele prachtige fototentoonstellingen of indrukwekkende lezingen en seminars van een legertje nationale en internationale topfotografen, je kan er ook een bezoek brengen aan de grootste natuurfotografiebeurs van de Lage Landen!

Net zoals de fototentoonstellingen is ook de natuurfotografiebeurs voor iedereen toegankelijk op zaterdag en zondag, dus ook voor wie geen ticket heeft voor de lezingen. Tijdens de vorige editie van het Lowland Photo Festival brachten dan ook duizenden fotografen een bezoekje aan de beurs. De beurs is elke dag geopend van 9u tot 18u. De toegangsprijs bedraagt 2 euro per persoon, wie over een ticket voor het lezingenprogramma beschikt, bezoekt de beurs gratis.

Evidente standhouders zijn uiteraard de grote fotografie- en optiekmerken, maar ook aanbieders van logies, reisorganisaties, uitbaters van fotografiehutten en leveranciers van statieven, schuiltenten, camouflagenetten, drijfhutten of trailcams horen thuis op de Lowland-fotografiebeurs. 

Na drie edities ondergaat de beurs trouwens een grondige restyling. We beloven een nog boeiender beursvloer boordevol materiaaldemo's, reisreportages, workshops, seminars... Een overzicht van alle aanwezige standhouders zal in de komende weken gepubliceerd worden. Het beursprogramma kan je hier vanaf eind oktober ontdekken.

 

Onze merken & standhouders
Benieuwd naar wie er zoal aanwezig zal zijn op de natuur- en fotografiebeurs tijdens het Lowland Photo Festival 2017? Neem dan hier alvast een kijkje voor een overzicht van alle merken. Uiteraard wordt dit lijstje regelmatig aangevuld.

 

 

 

 

Ontdek het lezingenprogramma
Kom alles te weten over onze sprekers
Zeker zijn van jouw zitje? Bestel dan alvast jouw tickets voor het lezingenprogramma!
Exposities natuurfotografie met onder andere de finalisten van de Lowland Photo Contest 2017
Wat, waar & wanneer, het Lowland Photo Festival praktisch
Doe mee aan onze Lowland Photo Contest, de grootste natuurfotografiewedstrijd van de Lage Landen!
Onze vrijwilligers & partners

 

Een vraag of suggestie? Of wens je op de hoogte blijven? Mail even naar lowland@landschapvzw.be. Je ontvangt dan de Lowland-nieuwsbrief, zo verneem je alle nieuws over het Lowland Photo Festival als eerste!

 

Foto's
Downloads

Copyright © 2012 Landschap VZW - Site by Bart Heirweg