Lens- en optiekdag in De Teut mét fotosafari's

Datum: 
zondag, 8 oktober 2017
Locatie: 
Nabij de Holsteenhoeve, Holsteenweg 28, BE-3520 Zonhoven. Wegwijzers vanaf het parkeerterrein.

Foto: Sandy Spaenhoven

In samenwerking met het Agentschap voor Natuur en Bos en Foto Robyns organiseert Fotodigiclub De Teut in het kader van haar 40-jarig bestaan een Lens- en optiekdag in het natuurreservaat De Teut in Zonhoven. Op zondag 8 oktober kan je van 10u tot 17u terecht in de omgeving van de Holsteenhoeve (Holsteenweg 28, BE-3520 Zonhoven). Vanaf het parkeerterrein is een bewegwijzering aangebracht naar de Lens- en optiekdag (ca. 300 meter wandelen).

Je vindt er een heuse beurs. Alle camera-, lens- en optiekmerken zijn aanwezig met een promostand, en je kan er naar hartenlust fotomateriaal testen. Er zijn ook enkele exclusieve aanbiedingen.

Uiteraard is ook Landschap vzw van de partij. In de loop van de dag organiseren we 3 fotosafari's onder leiding van Sandy Spaenhoven. Een fotosafari duurt 2 tot 2,5 uur. Sandy neemt je mee, wijst je de leuke plekjes, geeft tips voor betere foto's en antwoordt op fototechnische vragen. Je hebt de keuze uit drie verschillende startmomenten, gespreid over de dag:

  • 7u30 (einde rond 10u, als de beurs opent)
  • 11u (einde tussen 13u en 13u30)
  • 15u (einde tussen 17u en 17u30)

Alle fotosafari's starten aan de stand van Landschap vzw. Deelname aan een fotosafari kost maar 10 euro voor (nieuwe) leden van Landschap vzw, 15 euro voor niet-leden. Per wandeling kunnen maximaal 12 deelnemers mee. Inschrijven doe je uitsluitend via een mailtje naar activiteiten@landschapvzw.be, graag mét vermelding van het startuur van jouw keuze. Je krijgt dan een bevestiging van inschrijving en een uitnodiging om het deelnamegeld over te maken.

Fotodigiclub De Teut, Foto Robyns, het Agentschap voor natuur en Bos en Landschap vzw hopen jou op zondag 8 oktober te mogen verwelkomen!

Foto's

Copyright © 2012 Landschap VZW - Site by Bart Heirweg